Cardtraders.eu

Skip to Main Content »

Search Site
Politika piškotkov

To spletno mesto za potrebe zagotavljanja funkcionalnosti košarice in zaključka nakupa uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh. Kliknite za več informacij o piškotkih.

You're currently on:

NOVO

SD Freezing Chains

 cena 11,99€ / kos

Yu-Gi-Oh! Žargon

 

Pozdravljeni.

 

            Kot vidite, sem se tudi jaz odločil pridružiti skupini ljudi, ki se trudi izboljšati stanje na Yu-Gi-Oh! sceni in dvigniti nivo igre. Ker je to moj prvi prispevek, bi se na začetku rad na kratko predstavil.

 

            Moje ime je Simon Blažič in na irts.si forumu me najdete pod uporabniškim imenom Claudius. Moje prvo srečanje z Yu-Gi-Oh! Je bilo preko animirane serije na nemški televiziji RTL II. Seveda se mi je serija zdela neizmerno frajerska in tako sem leta 2005 prvič v roke prijel tudi karte. Kot majhnemu otroku se nisem zanimal za to da bil hodil na turnirje. Važno mi je bilo samo, da sem na polje lahko priklical svojega Temnega Čarovnika. Prav zaradi takšnega razmišljanja sem v najstniških letih izgubil interes do igre. Vendar pa moja želja po igri ni nikoli izginila in tako sem pred dvema letom ponovno začel igrati, ponovna gre zahvala animirani seriji na RTL II. Sedaj se aktivno na slovenski sceni pojavljam približno leto dni. Prav tako sem naredil test za sodnika, vendar me tukaj čaka še dolga pot.

 

            Današnji prispevek bo rahlo drugačen od teh, ki so bili objavljeni do zdaj. Danes vam bom predstavil žargon, izraze, terminologijo, ki spada k igri Yu-Gi-Oh!.

Seznam je razvrščen po abecednem vrstnem redu. V prihodnosti bodo gesla morda razdeljena v več kategorij, tako da bo tale naš slovar bolj pregleden in uporabniku prijazen. Prav tako vam svetujem, da si ob iskanju določenega izraza pomagate s spletno iskalno funkcijo ctrl+f.

 

  

Yu-Gi-Oh! Žargon

(SSYJ – slovar slovenskega Yu-Gi-Oh! jezika)

 

# - C          D - H          I - P          R - S          Š - Z

 

To je za danes vse. Upam da ste se ob branju naučili kaj novega. Morda sedaj razumete kakšen izraz, ki ga prej niste. Morda Vam je kateri izraz sedaj bolj razumljiv.
Če ste morda opazili, da kakšen izraz manjka, naj vas pomirim, bodite brez skrbi.

Tale slovar žargona se bo tedensko dopolnjeval z novimi in manjkajočimi izrazi.

 

Za zdaj se od vas poslavljam.

Do naslednjič ne pozabite,

"Verjemite v srce kart!"

 

Lp,

 

Simon "Claudius" Blažič